Trajnim Virtual “RRUGA DREJT SUKSESIT” nga Vasil NAÇI

Details

Nga data 19 deri më datë 21 Nëntor 2021, pranë ambienteve të Kolegjit Universitar të Biznesit, do të mbahet event/trajnimi virtual “Rruga Drejt Suksesit”,  nga Vasil Naçi, tashmë për të pestin vit radhazi.

✔Ftohen studentët dhe Stafi Akademik i KUB, të cilët do të kenë dëshirë për ta ndjekur këtë trajnim mjaft interesant virtual.

Oraret e eventit për 3 ditët janë si më poshtë:
• Dt. 19.11.2021 ora 13.00-19.00
• Dt. 20.11.2021 ora 09.00-19.00
• Dt. 21.11.2021 ora 09.00-14.00

Për më tepër informacion mund të vizitoni linkun e mëposhtëm:
www.rrugadrejtsuksesit.com

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.