Leksion i Hapur: Tregu i pasurive të paluajtshme, sfidat dhe mundësitë për të rinjtë shqiptarë në sipërmarrje dhe punësim”

Details

Në datën 22 Nëntor 2021, ora 11:00, në ambjentet e Kolegjit Universitar të Biznesit  do të jetë prezent për një leksion të hapur me titull: “Tregu i pasurive të paluajtshme, sfidat dhe mundësitë për të rinjtë shqiptarë në sipërmarrje dhe punësim”, CEO i Century21Albania, Z. Jonian ANTONI.

Ftojmë studentët dhe stafin akademik të KUB të marrin pjesë në këtë leksion të hapur pranë Godinës B, Salla 100.

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.