Takim me Bashkimin e Prodhuesve Shqiptarë

Details

Ditën e sotme, Kolegji Universitar i Biznesit mirëpriti Sekretarin e Përgjithshëm të Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë, Z. Arben Shkodra
 
Presidenti i KUB, Prof.As.Dr. Ylber Bezo dhe akademikë të tjerë të shquar në fushën ekonomike, juridike dhe profesionale, pritën Z. Shkodra, në një takim, përgjate së cilit u shpreh dëshira e përbashkët për nënshkrimin e një marrëveshje bashkëpunimi.
 
Marrëveshja synon krijimin e një platforme dialogu dhe bashkëpunimi mes KUB dhe Prodhuesve Shqiptarë me qëllim nxitjen e inovacionit dhe punësimin në Shqipëri e cila përfshin:
1. Praktikat e studentëve
2. Panairet e punësimit dhe trajnimi i Stafeve
3. Përmirësimi i Kurrikulave dhe i programeve sipas kërkesave të tregut të punës
4. Partnerë në Projekte e Studime
5. Nxitje e Inovacionit dhe digjtalizimi
 
[ngg src=”galleries” ids=”16″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]
 
📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.ucb.edu.al
Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.