Java e ndërkombëtarizimit me Universitetet partnere

Details

Në kuadër të zhvillimit të performacës akademike kërkimore shkencore dhe zgjerimit të partneritetit me rrjetin e Institucioneve ndërkombëtare

Dr.Irsida Dinoshi, zv.Dekane e Fakultetit të Ekonomisë përfaqësoi Kolegjin Universitar të Biznesit si lektore e ftuar në aktivitetin vjetor

të Kodolanyi Janos University – Java e 10 të Ndërkombëtare.

Kjo javë i dedikohet i zgjerimit të partneritetit ndërmjet Institucioneve të Arsimit të Lartë në vijim të angazhimit të përbashkët në Programin Erasmus+ Staff Mobility.

Znj. Dinoshi mbajti një orë leksioni të hapur me temë “Matja dhe Menaxhimi i Ekspozimit Kontabël”;

Pjesë e lëndës Financat Ndërkombëtare.

Aktiviteti u ndoq me interes nga 30 pjesëmarrës, studentët dhe stafi akademik i KJU, të cilët treguan interes të veçantë mbi mundësitë që ata do të kenë kur të vizitojnë Kolegjin Universitar
të Biznesit dhe Shqipërinë.

[ngg src=”galleries” ids=”15″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″] 

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.ucb.edu.al

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.