Takim i Hapur me Znj. Flutura XHABIJA

Details

Në kuadër të festave të 7-8 Marsit, në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit, u zhvillua një leksion i hapur me temë “Sfidat dhe arritjet e një gruaje të suksesshme”, ku e ftuar ishte Znj. Flutura Xhabija – Kryetare e Shoqatës së Grave Biznesmene. Gjatë takimit, Znj. Xhabija foli rreth vështirësive dhe barrierave që femrat hasin shpesh në fushën e biznesit dhe karrierën e tyre profesionale.

12791000_1731441047100356_5979991203743749517_n12801524_1731441070433687_3224553522434034452_n

Por nga ana tjetër Znj. Xhabija bëri thirrje dhe ftoj të gjitha femrat që të jenë pjesë aktive e shoqërisë, dhe të bashkëpunojnë me tepër me njëra-tjetrën, në mënyrë që rruga e tyre drejt suksesit dhe karrierës profesionale të jetë edhe më e lehtë. Ky takim u ndoq me një vëmendje të veçantë nga studentë dhe pegagogë të Akademisë, të cilët u bënë pjesë e diskutimit nëpërmjet pyetjeve të ndryshme që ata i drejtuan Znj. Xhabija.

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.