Studentët në praktikë në Autoservise

Details

Kaq shumë makina 🚖🚘 dhe kaq pak mekanikë🛠🗜
📣
Mundësi më shumë për të rinjtë për t’i dhënë profesionin e duhur dhe për r’i orientuar drejt tregut të punës.
📣
Bëhuni pjesë e programeve tona profesionale për një punësim të garantuar brenda dhe jashtë vendit!
📣
Momente nga praktika e studentëve tanë që studiojnë në profilin “Teknik i Lartë Sistemesh Motorike”.
📣
Kolegji Universitar i Biznesit është një mundësi për të gjjthë ju!
📣
Nuk ju duhet mesataria por dëshira!
#kub #kolegjistudimevetelartaprofesionale #kolegjiuniversitaribiznesit#kslp #teknikilartesistemeshmotorike #profesion #arsimiprofesional#sukses #mekanikë #teknik #punë #sukses #lfl #fff #followus @ Tirana, Albania

61087537_2402579319986522_7318987622322274304_n61139073_2402579433319844_697893698398060544_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.