Studentët në praktikë…

Details

Elona, Ana dhe Emiljano gjatë kryerjes së praktikës profesionale në studio ligjore & kontabiliteti 📋
📣
Vazhdojnë praktikat profesionale të studentëve të ciklit Bachelor në institucione dhe kompani të ndryshme, me të cilat Kolegji Universitar i Biznesit bashkëpunon prej vitesh.📂 

#studentëtnëpraktikë #kub #kolegjiuniversitaribiznesit #fe #studionekub #fd#kslp #followus @ Tirana, Albania

62017010_2413356828908771_7482512407558881280_n62037358_2413356788908775_6734809715731070976_n61927812_2413356862242101_5473859733406351360_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.