Studentët e Fakultetit të Drejtësisë të Akademisë Profesionale të Biznesit morën pjesë në emisionin “Përballje”

Details

Ditën e enjte, datë 18 shkurt 2016, studentët e Fakultetit të Drejtësisë të Akademisë Profesionale të Biznesit morën pjesë në emisionin “Përballje” të televizionit kombëtar TV SCAN. Fokusi i këtij emisioni ishte “Pronësia intelektuale dhe të drejtat e autorit”. Pjesë e emisionit ishin gjithashtu edhe përfaqësues nga Ministria e Kulturës, shtëpi botuese, media, OJF dhe shoqëria civile, të cilët shprehën qëndrimet e tyre në lidhje me këtë temë.  Studentët tanë të drejtësisë u bënë pjesë aktive e debatit nëpërmjet pyetjeve dhe komenteve me të ftuarit gjatë emisionit.

12003227_1724976257746835_2623800663101166004_n12743834_1724976311080163_4343437569580007727_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.