Open Day ” Statusi aktual i marrëdhënieve midis Shqipërisë dhe BE-së në kuadër të hapjes së negociatave për anëtarësim”

Details

Ditën e premte dt. 19 shkurt, Salla 201, ora 11:00 në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit u zhvillua një leksion i hapur me temë “Statusi aktual i marrëdhënieve midis Shqipërisë dhe BE-së në kuadër të hapjes së negociatave për anëtarësim”, ku i ftuar ishte Dr. Vladimir LAME – Studiues i Marrëdhënieve Ndërkombëtare. Ky takim kishte në fokus procesin e integrimi të Shqipërisë në Bashkimin Evropian, kushtet të cilat vendi ynë duhet të plotësojë dhe rruga që ka ndjekur Shqipëria që nga nënshkrimi i MSA-së e deri më sot. Në fund të takimit u zhvillua një debat përmes pyetjeve dhe komenteve të shumta nga studentët dhe pedagogët e pranishëm.

12728867_1725722387672222_8878468699583109415_n12744525_1725722397672221_2935807750200297230_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.