Promovimit të librit “Kreuztanne” nga autori Fate Velaj

Details

Momente nga dita e sotme gjatë promovimit të librit “Kreuztanne” nga autori Fate Velaj. Kreuztanne (Udhëkryq) është një roman autobiografik i cili flet rreth një historie img_2777img_2787të vërtetë, e cila bazohet në jetën e kujtdo prej atyre që në vitet 1991 u larguan nga Shqipëria me një qese mbushur plot ëndrra….
Historia e atij që kishte ëndërruar të jetonte nëpër metropole, por që fati i rezervoi një hotel të vogël në majë të alpeve të Austrisë e që aty, kërkoi të rigjente veten e të ristrukturonte ëndrrat duke u përplasur, ulur e ngritur për të mos qenë kurrë poshtë në momentin e hidhërimit, si dhe dramave, që fati ia kishte ‘shkruar’ t’i përballonte i vetëm larg.

Falenderojmë Z. Fate Velaj për pjesëmarrjen dhe emocionet që na dhuroi si dhe i urojmë suksese të mëtejshme!

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.