Promovimi i Librit “Korrespondenca dhe dorëshkrime të Ali Pashë Tepelenës”

Details

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ditën e mërkurë dt. 30 nëntor 2016 në mjediset e “The Plazza Tirana”, Akademia Profesionale e Biznesit organizoi promovimin e librit “Korrespondenca dhe dorëshkrime të Ali Pashë Tepelenës” me autor Prof. Dr. Irakli Koçollari – Rektori i Akademisë Profesionale të Biznesit.
Në këtë promovim morën pjesë figura të shquara, personalitet, akademikë, historian, politikanë, biznesmen, gazetarë etj., ku vlen të përmendim Z. Alfred Moisiu – ish-President, Z. Erion Veliaj – Kryetar i Bashkisë Tiranë, Z. Et’hem Ruka – ish-Ministër i Arsimit, Z. Paskal Milo – ish-Ministër dhe historian, Z. Pëllumb Xhufi – historian, Prof. Dr. Aleks Luarasi, Prof. Dr. Shaban Sinani, Prof. Dr. Ferit Hudhri, Prof. Dr. Vera Ostreni, Prof. Dr. Shefqet Muçi, Z. Spartak Braho, Z. Ylljet Aliçka, Z. Aleksandër Çipa, etj.

15220134_1859560907621702_8741204573580876256_n15241954_1859561364288323_355786734773819398_n15241187_1859560897621703_4862138509907982933_n15284056_1859561724288287_174057209729583979_n[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.