Mbrojtja e diplomave për ciklin Master, sezoni vjeshtës 2019

Details

U mbyll me sukses mbrojtja e diplomave për ciklin e dytë Master në Fakultetin e Ekonomisë. Studentët e programeve Menaxhim Biznesi dhe Financë Kontabilitet finalizuan sakrificën dhe punën e tyre disa vjeçare në studimet e larta Master…

Suksese!

 

WhatsApp Image 2019-09-26 at 15.09.13WhatsApp Image 2019-09-26 at 15.09.15(1)WhatsApp Image 2019-09-26 at 15.09.15WhatsApp Image 2019-09-26 at 15.09.17(1)

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.