Maturantët e Gjimnazit “Qemal Stafa” në KUB

Details

Sot, Kolegji Universitar i Biznesit pati kënaqësinë të mirëpres një grup maturantësh nga Gjimnazi “Qemal Stafa”, Tiranë.
Maturantët, pasi u njohën me mjediset dhe facilitetet që KUB ofron, më pas u bënë pjesë e një takimi me profesorë, të cilët i informuan rreth ofertës akademike, mundësive dhe risive që KUB ofron këtë vit.

KUB fton të gjithë maturantët të bëhen pjesë e vizitave në institucion për t’i prekur nga afër mundësitë e studimit që ne ofrojmë.

Ju mirpresim!

59849825_2391751157736005_6580531548406153216_n60069988_2396305923947195_2051829104205889536_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.