Leksion i Hapur “Gjuha e trupit në jetën e përditshme” nga Phd. Zendel Abedin Shehi, Maqedonia e Veriut

Details

Në datën 10 Dhjetor në orën 12:00 zhvillohet leksion i hapur me Partnerin e KUB nga Maqedonia e Veriut, Phd. Zendel Abedin Shehi me temë: “Gjuha e Trupit në Jetën e Përditëshme”, dhe më pas Promovimin e Librit të tij me titullinGjuha e Trupit.

Ftojmë studentët e KUB dhe stafin akademik të ndjekin këtë leksion të hapur pranë godinës B , Salla 100.

Pjesëmarrësit do të pajisen me Certifikata.

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.