Ceremonia e Diplomimit 2021

Details

Kolegji Universitar i Biznesit ka për kënaqësi t’iu ftojë në këtë event madhështor dhe të shumëpritur studentë, prindër dhe bashkëpuntor
Është dita juaj për celebruar këtë udhëtim të dijes plot sukses dhe krenari!

Ditën e Premte, më datë 05 Nëntor 2021 ju mirëpresim pranë amjebteve të Kishës Ortodokse, Qendra Kulturore në orën 17:00 për të festuar së bashku përkushtimin, suksesin, dhe vullnetin e pandarë në rrugën e dijes.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.