KUB pjesë e “Federatës Shqiptare të Sportit Universitar”

Details

Presidenti i Kolegjit Universitar i Biznesit pati kënaqësinë të mirëpresë në një takim Presidentin e “Federatës Shqiptare të Sportit Universitar”, Prof. Besnik Veliun dhe sekretarin e përgjithashëm, Z. Holtjon Orhani.
Në këtë takim u diskutua domosdoshmëria e forcimit të rolit të sportit në instirucionet e arsimit të lartë si dhe u dakordësua pjesëmarrja e KUB në çdo event të realizuar nga federata.

Viti ardhshëm akademik do të jetë i mbushur plotë mundësi dhe sfida për studentët tanë.

#kub #kolegjiuniversitaribiznesit #kubactivities #football #followus

 

65868414_2433085186935935_3273020917868920832_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.