Dita e mbrojtjes së diplomave (Bachelor, FE)

Details

Sot studentët e Bachelorit në Fakultetin e Ekonomisë mbyllën me sukses rrugëtimin tre vjeçar në KUB. Përballë një komisioni të posaçëm ata prezantuan punimet e tyre, të cilat u shoqëruan me përgëzime, sugjerime si dhe kritika.

Suksese në sfidat e mëtejshme që ju presin!

 

DSC_0028DSC_0044DSC_0050DSC_0076

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.