Konferenca III Kombëtare Studentore

Details

Sot në mjediset e Kolegjit Universitar të Biznesit u mbajt Konferenca III Kombëtare Studentore.
Të pranishëm në këtë konferencë ishin dhe shumë studentë nga universitete të ndryshme shqiptare.
Konferenca u hap me fjalën përshëndetëse të Dekanit të Fakultetit të Drejtësisë, i cili shprehu përgëzimet për këtë organizim studentor. Gjithashtu, fjalë përshëndetëse u mbajt dhe nga pedagogia Dr. Matilda Meta, pedagogu Dr. Enis Fita, Kryetaria e Qeverisë Studentore Znj. Fabiola Brahimaj, si dhe nga Zv. Kryetari i Qeverisë Studentore Z. Bjorn Zotaj.
Më pas konferenca filloi normalisht me prezantimin e punimeve të cilat u vlerësuan maksimalisht nga të pranishmit në këtë konferencë.
Punimet më të mira të kësaj konference do të botohen në numrin e ri të Revistës Studentore KUBmag në muajin qershor 2019

KUB dëshiron të falënderoj Qeverinë Studentore, studentët dhe të gjithë të pranishmit në këtë konferencë.

 

60352587_2399346243643163_6844217101289259008_n 60444890_2399346183643169_5586952918164045824_n 60486056_2399345483643239_2180078768989667328_n 60704854_2399345883643199_891451231430508544_n 60860054_2399345983643189_5136368354407219200_n 60872364_2399346400309814_6012541833115074560_n

60898441_2399346593643128_4022486324404551680_n61005023_2399345500309904_1498714058956734464_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.