Konferenca e VI Shkencore Ndërkombëtare në KUB

Details

U mbyll me sukses Konferenca e VI Shkencore Ndërkombëtare,
Me temë: “Profesionalizmi si prioritet në Edukim, Biznes, dhe në procesin e Integrimit”.
 
Pjesë e panelit të konferencës ishin pedagogë dhe studiues të huaj, të cilët sollën eksperiencën dhe ekspertizën e tyre në temat e trajtuara.
 
Pavarësisht vitit të pazakontë, KUB arriti të organizojë këtë konferencë me universitetet e huaja partnere në modalitetin Online.
 
[ngg src=”galleries” ids=”7″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]
Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.