“Fundjavë Ndryshe”

Details

13062143_1755326824711778_4220362961347544718_n13076821_1755326758045118_8720806232082427202_n

“Fundjavë Ndryshe” është nisma më e fundit që Qeveria Studentore në bashkëpunim me disa studentë të APB-së ndërmorën, duke ju ardhur në ndihmë disa familjeve në nevojë. Kjo nisëm u realizua falë kontributit vullnetarë të disa studentëve, të cilët ofruan të ardhura monetare, veshje dhe ushqime në ndihmë të këtyre familjeve. Qëllimi i kësaj nisme nuk ishte vetëm ofrimi i disa ushqimeve, por edhe nxitja dhe ndërgjegjësimi i të rinjve  për këto shtresa në nevojë. Ne jemi krenarë që në përbërjen tonë kemi studentë me vlera dhe ndjesi humane, të cilët janë shembulli më i mirë për të rinjtë dhe shoqërinë shqiptare.

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.