Dita 1 e trajnimit nga “Qendra Europiane”

Details

Momente nga dita e parë e trajnimit 2 ditor në kuadër të projektit “Përfshirja e shoqërisë civile për një sistem drejtësie funksional dhe të barabartë për të gjithë në Shqipëri”, mbajtur nga Qendra Europiane.

Fokusi i këtij trajnimi është neni 10 dhe nenin 1 të Protokollit nr. 1 të Konventës Europiane për të Drejtat e Njeriut.

Pjesëmarrës në këtë trajnim ishin studentët e Fakultetit të Drejtësisë. Ndërkohë, dita e dytë e trajnimit do të mbahet ditën e Mërkurë dt. 29 Maj 2019, ora 10.00

Ju mirëpresim! 🙂

061624852_2406023032975484_4060263782998343680_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.