#dhuro1libër

Details

Studentët tanë të talentuar dhe me ndjenjë të thellë humanizmi, në harkun kohor prej një muaji organizuan fushatën sensibilizuese për dhurimin e librave për pasurimin e bibliotekës së “Shkollës Dritas” në zonën e Zall-Herrit. Nën moton #dhuro1libër ata arritën të grumbullonin me qindra libra të ndryshëm të dhuruar nga studentët e KUB-it por dhe studentë nga universitete të tjera të cilët ju bashkuan nismës.
Ditën e hënë studentët dhuruan librat pranë shkollës si dhe organizuan këndin e librit ku diskutuan me nxënësit e talentuar të kësaj shkolle si dhe i këshilluan ata që e vetmja rrugë drejtë të ardhmes është rruga e dijes dhe vlerave!
Ky është aktiviteti i dytë që studentët tanë organizojnë në këtë shkollë, e cila njihet për infrastrukturën dhe kushtet e vështira që ka!

Një falenderim i veçantë për të gjithë studentët që u përfshinë në këtë nisëm duke ofruar sado pak kontribute për nxënësit e Shkollës Dritas.

Faleminderit për vlerat dhe humanizimin që transmetoni! Shoqëria jonë ka nevojë më tepër për të tilla nisma! 🙂

#kubcommunity #dashurathërret #kubstudents

27540815_2080625622181895_3337470229018672074_n27654741_2080625478848576_3999138898300181922_n

27544698_2080625738848550_1371553873827688127_n27657979_2080625242181933_761377737502784506_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.