Ceremonia e mirëseardhjes!

Details

Sot është një ditë e veçantë për të gjithë ata studentë të cilët ulen për herë të parë në auditorët tanë. Në sytë e tyre dukej qartë emocioni për rrugëtimin e ri që po nisin në rrugën e gjatë dhe të bukur të dijes, rrugë e cila kërkon përkushtim dhe sakrificë.
Gjatë këtij viti akademik ju do të keni mundësinë të përjetoni një eksperiencë të re, të veçantë dhe me më shumë hapësira për shprehjen e aftësive dhe mendimeve tuaja.
Ndërkohë një ditë e veçantë është dhe për stafin tonë akademik, i cili ka angazhimin dhe përgjegjshmërinë për të bërë më të mirën për ju, për të qenë nesër shembulli më i mirë i profesionistëve të ardhshëm.

Suksese të gjithë studentëve dhe stafit të akademik në KUB!

Ju nuk do të ecni kurrë të vetëm…

72552166_2508852739359179_4860544768679084032_n72850354_2508856172692169_5599528565226864640_n72955534_2508853686025751_5542209490767577088_n73003509_2508856899358763_2988898768130146304_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.