Bëhuni pjesë e GIVEAWAY!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Nëse dëshironi të fitoni një bursë të plotë studimesh, IPhone X apo një Laptop, atëherë ju ftojmë të bëheni pjesë e giveaway të organizuar nga KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT.

🎁ÇMIMET🎁
#Çmimi1: Bursë e plotë studimesh Bachelor/Profesionale📚
#Çmimi2: IPhone X, 256 GB📱
#Çmimi3: Një Laptop (modelin do t’jua prezantojmë në ditët në vijim).

ℹ SI TË BËHENI PJESË E LOJËS?ℹ
▪ Mjafton të ndiqni faqen tonë në instagram @kolegji_universitar_i_biznesit;
▪ Komentoni duke ftuar 3 miq, të cilët duhet ta ndjekin dhe ata faqen tonë (preferohet mes tyre të ketë maturantë);
▪Sa më shpesh komentoni aq më tepër rrisni shancet për të fituar.

🎖 FITUESIT🎖
▪ Do të ketë 3 fitues të ndryshëm;
▪ Fituesit do të shpallen rastësisht me program;
▪ Fituesit do të shpallen në datë 21 Maj 2020, ora 12.00 (live në instagram)

❎KUJDES❎
▪ Bursa e studimit do të jetë e vlefshme vetëm për maturantë të këtij viti;
▪ Miqtë që keni komentuar duhet të ndjekin faqen tonë, ndryshe ju skualifikoheni.
▪ Komentet janë të vlefshme vetëm në Instagram në postimi e @kolegji_universitar_i_biznesit dhe jo tek faqet ku do të promovohet kjo giveaway!

Suksese të gjithëve!

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.