Vizita e Znj.Evis Kushi në Stendën e KUB

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Momente nga vizita e Znj. Evis Kushi, Ministre e Arsimit, Sportit dhe Rinisë.
Sot, në stendën e Kolegjit Universitar të Biznesit në Panairin “Work and Study” në Pedonalen “Murat Toptani”.

Znj. Kushi u mirëprit nga Presidenti i Kolegjit Universitar të Biznesit, Prof.As.Dr. Ylber Bezo dhe stafi i KUB nga ku u njoh më nga afër dhe shprehu vlerësime për institucionin.

 

[ngg src=”galleries” ids=”37″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]
📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.ucb.edu.al

#kolegjiuniversitaribiznesit #kub #workandstudy

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.