Vend vakant, KUB

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit shpall Vend Vakant për:

Web Developer / Web Designer Full Time

Kandidati/ja duhet të plotësojë këto kushte:

🔹 Të jetë me eksperience në Web Development / Web Design
🔹 Eksperiencë në Graphic Design, paketa Adobe
🔹 Të disponojë Portofol Punimesh

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV dhe Portofolin e punimeve

Deri në datën 10 Korrik 2021 në:
[email protected]

Intervistat zhvillohen në datën 13 Korrik 2021

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.ucb.edu.al

KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT!
10 VITE SUKSES! 🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit #kub

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.