Vëmendje!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Bëhuni pjesë e klasave virtuale në Google Classroom 🌐
Për t’u bërë pjesë e klasave ku duhet të ndiqni këto hapa:
#1 duhet të kontrolloni emailet tuaja pasi ju ka ardhur ftesa nga pedagogu i lëndës për t’ju bashkuar klasës.👥
#2 komunikoni me senatorin e klasës dhe ai do t’ju përcjellë kodin e gjeneruar të klasës dhe nëpërmjet tij ju bëheni pjesë e klasës virtuale.👥

Në rast se keni probleme me logimin e emailit mos hezitoni të kontaktoni në 📲 0698899999 (whatsapp)

Për çdo pyetje apo paqartësi kontaktoni me senatorin e klasës si dhe pranë nesh në DM 📥

Kujdesuni për veten dhe familjen tuaj!
#qëndroninështëpi #frikëjokujdespo #kolegjiuniversitaribiznesit

https://www.instagram.com/p/B-K1lG2Abu9/?utm_source=ig_web_copy_link

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.