Thirrje për staf akademik

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hapen vende Vakante për Staf Akademik në Kolegjin e Studimeve të Larta Proefesionale pranë Kolegjin Universitar të Biznesit.

Në Kolegjin e Studimeve të Larta Profesionale:

🔹Pedagog FT me profesion inxhinier elektrik, mekanik, teknologji Informacioni ose Informatike me gradë shkencore.
🔹Pedagog FT në Inxhnieri mekanike për automjete
🔹Laborant për punët praktike në fushen e automjeteve, (Inxhinier ose Teknik i lartë me eksperience të mirë praktike),
🔹Laborant për punët praktike në fushen e Kompjuterave dhe teknologjise se Informacionit, (Inxhinier ose Teknik I larte me experience të mirë praktike)

 

Kriteret e kandidatit:

🔹Nota mesatare e larte (mbi 7.5),
🔹Eksperienca profesionale në profesion mbi 3 vjet dhe ajo akademike

🔹Prioritet në vlerësim kanë kandidatët nga UPT dhe UT, me moshë deri në 55 vjec

🔹Kandidatët me grada dhe tituj dhe ata me botime dhe punime shkencore.

 

Dokumentat e nevjoshme:
🔹CV
🔹Kualifikime

Dërgoni aplikimin tuaj në: [email protected]

Kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervista.

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.ucb.edu.al

KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT!
10 VITE SUKSES! 🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit #kub #10years #cv #jobs #hiring #recruiting #vacancy #jobsearch

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.