Shkëmbimi studentor përmes projekteve ERASMUS+

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Një eksperiencë UNIKE!

Shkëmbimi studentor përmes projekteve ERASMUS+
Studentja jonë Aleksia Daja, aplikoi në Kolegjin Universitar të Biznesit në projektin ERASMUS+ dhe fitoi bursën e studimit në Universitetin “Kodolanyi Janos” në Budapest, Hungari.

Inkurajojmë të gjithë studentët e KUB të bëhen pjesë e shkëmbimit studentor për të fituar një semestër studimesh në Universitetet më të mira partnere.

Kolegji Universitar i Biznesit, Unique Opportunity, Amazing Experience!

 

 

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.ucb.edu.al

Lidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT! 🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit
#kub
#zgjidhkub

#KUBstudents

#erasmus

#erasmuslife

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.