Sezoni i Verës dhe Paradiplomimi 2021

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Publikohen datat e provimeve të Sezonit të Verës dhe Paradiplomimi për Ciklin e Studimeve Bachelor, Master dhe Studime të Larta Profesionale në KUB

Për të aksesuar Kalendarët e Provimeve, klikoni mbi Fakultetin përkatës:

🔹 Fakulteti i Ekonomisë
🔹Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Politike
🔹Kolegji i Studimeve të Larta Profesionale

🔹 Sezoni i Paradiplomimit, Fakulteti i Ekonomisë

 

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.ucb.edu.al

Lidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT! 🎓
10 VITE SUKSES! 🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit #kub

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.