Provimet në fushën e Kontabilitetit

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit ju njofton se:

Në datën 9 Korrik 2021 zhvillohet një test provë në fushën e Kontabilitetit.

Në bashkëpunim me përfaqsues të The Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) ne Rumani:

Organizohet një konkurs studentor ONLINE në 9 korrik. Ju lutemi gjeni bashkangjitur ftesën zyrtare për studentët master të cilët mund të përdorin këtë link për t’u regjistruar

TestyourCFOskills2021

Të gjitha materialet mund të aksesohen këtu

Rethinking careers | ACCA Global dhe gjithashtu akses në webinar:

Rethinking careers: Gen Z dhe e ardhmja e kontabilitetit (on24.com) e cila mund të shikohet sipas kërkesës.

Ofrohet gjithashtu një bursë e re Fast Track në dispozicion për 2021 e cila jep ulje të rëndësishme për çdo student master që dëshiron të bashkohet me ACCA në të cilën mund të regjistroheni në linkun KËTU.

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.