Programet e Studimit, KUB

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Të nderuar maturantë!
Kolegji Universitar i Biznesit ju mirëpret të bëheni pjesë e programeve të studimit për vitin akademik 2021-2022.
Besimi juaj është përgjegjësi për ne!
Ju mirëpresim në ambjentet e godinave A dhe B të KUB, për cdo informacion më të detajuar!
 
 
[ngg src=”galleries” ids=”32″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]
#kub2022, #educationkub, #kubpromo, #studylifekub, #feesstudylifepromokub, #kubanniversary
 
📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.ucb.edu.alLidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT! 🎓
10 VITE SUKSES!

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.