Dr. Marsid Gupi

Dr. Marsid Gupi

Shef Departamenti i Drejtësisë

Dr. Marsid Gupi

Shef Departamenti i Drejtësisë
” Arsimi nuk eshte rruga drejt jetes. Arsimi eshte vete jeta! “

Biografia

Marsidi Gupi ka lindur në qytetin e Tiranës në nëntor të vitit 1989. Ka mbaruar Fakultetin Juridik në Universitrtin Europian të Tiranës me rezultate të shkëlqyera. Marsidi Gupi është doktoruar PhD në Shkenca Juridike me temën “Mbrojtja e aksionareve të minorancës”. Eksperienca e tij e punës starton tek zyra e avokatise Shehu Attorney at law pranë avokat Avni Shehut. Marsidi Gupi ka qenë pedagog i brendshëm prsnë universitetit Europian të Tiranës dhe ka punuar si jurist dhe në Ministrinë e Brendshme. Aktualisht është shefi i Departamentit të Fakultetit të Drejtësisë në Kolegjin Universitar të Biznesit!

Edukimi

  • Doktor në Shkenca Juridike (2017), Universiteti Europian i Tiranës
  • Master Shkencor në të Drejtë Private dhe Biznesi (2013), Universiteti Europian i Tiranës
  • Bachelor në Drejtësi (2011), Universiteti Europian i Tiransë

Aftësitë

E folura në publik
100%
Puna në grup
100%
Lidership
100%
Njohja e mirë e metodologjve kërkimore të kohës
100%

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.