Dr. Artan Manushaqe

Dr. Artan Manushaqe

Lektor

Dr. Artan Manushaqe

Lektor
Vepro në mënyrë të tillë që sentenca e veprimit tënd të mund të ngrihet nga vullneti në një ligj universal; dhe, Vepro në mënyrë të tillë që ta trajtosh gjithmonë njerëzimin në vetën tënde dhe tek tjetri si një qëllim dhe asnjëhere si një mjet !

Biografia

– Lecture – PhD in Civil Law. – Lawyer – Expert in environmental policy – A human right defender ( Activist )

Edukimi

  • PHD in Civil Law, Europian University of Tirana

Aftësitë

Group Collaborations but also individually
100%

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.