Njoftim për vitin e ri akademik

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit bazuar në Urdhërin Ministrit të Arsimit, Sportit dhe Rinisë nr. 166
dt. 17.06.2021 “Për caktimin e datës së fillimit dhe mbarimit të vitit akademik 2021-2022 në IAL”,
ju njofton se Viti Akademik 2021-2022 fillon ditën e hënë, datë 18 tetor 2021, në Auditore.
Paraqitja në mjediset dhe auditorët e Kolegjit Universitar të Biznesit duhet të jetë në përputhje me
masat e vendosura nga Komiteti Teknik i Ekspertëve. Për të vijuar me ndjekjen normale të procesit
mësimor në auditor, ju duhet të paraqesni dhe dorëzoni pranë sekretarive mësimore të fakulteteve,
përkatësisht një nga dokumentat poshtëshënuar :
1. Pasaportën e vaksinimit.
2. Testin PCR negativ brenda 72 orëve ose testin e shpejtë, per cdo javë.
3. Provë të kalimit të infeksionit Sars-Cov2, të vlefshme deri në 6 muaj pas shërimit.
Hyrja në KUB dhe në auditorë do të realizohet me maska dhe duhet të respektohen të gjitha
protokollet e sigurisë të rekomanduara nga Instituti i Shëndetit Publik. Mosrespektimi i kërkesave
më sipër sjell penalite dhe pamundësi për ndjekjen e procesit mësimor.

 

Ju urojmë SUKSESE në këtë vit të ri akademik!

 

KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT
Prof. As. Dr. Ylber BEZO

 

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.ucb.edu.al

Lidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT! 🎓
10 VITE SUKSES! 🎓

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.