Njoftim për vend vakant, Web Developer

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit shpall Vend Vakant për:
Web Developer / Web Designer Full Time
 
Kandidati/ja duhet të plotësojë këto kushte:
 
1. Të jetë me experience në Web Development
2. Eksperiencë në Graphic Design, paketa Adobe
3. Të disponojë Portofol Punimesh
 
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV dhe Portofolin e punimeve
Deri në datën 30 Prill 2021 në:
 
 
📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.