NJOFTIM MBI PLOTËSIMIN E FORMULARIT A1/A1Z

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Bazuar në urdhërin nr. 47, datë 18.06.2020 “PËR MIRATIMIN E PERIUDHËS SË APLIKIMEVEME FORMULARËT A1/A1Z PËR MSH”📑, ju informojmë se plotësimi i formularit A1Z 📃do të kryhet nga datat📅 19-23 Qershor 2020
Kandidatët 👤që duhet të plotësojnë këtë formular janë:
📣Kandidatët që kanë përfunduar shkollën e mesme 🏣 para vitit 2020;
📣 Kandidatët që kanë detyrim për të dhënë një ose disa provime të maturës;⛔
📣 Kandidatët që kanë kryer shkollën e mesme jashtë Shqipërisë 🌏dhe kanë kryer njësimin e diplomës.📝

Kujdes!❎
Pa plotësimin e këtij formulari ju nuk mund të vazhdoni procedurat për aplikimin për studimet e larta universitare në asnjë institucion të arsimit të lartë.

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të na kontaktoni në 📱0698899999 ose 📩 [email protected]

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.