Kalendari i Provimeve Sezoni Verë 2020, Prapambetur dhe Paradiplomimi

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kalendari i Provimeve Sezoni Verë 2020, Prapambetur dhe Paradiplomimi, Fakulteti i Drejtësisë

Kalendari i Provimeve Sezoni Verë 2020, Prapambetur dhe Paradiplomimi, Fakulteti i Ekonomisë

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kalendari i Provimeve Sezoni Verë 2020, Prapambetur dhe Paradiplomimi, Kolegji i Studimeve të Larta Profesionale

[pdf-embedder url=”http://ucb.edu.al/wp-content/uploads/2020/05/Nr.-177-prot.-dt.-27.05.2020-Kalendari-i-Provimeve-KSLP-Sezoni-Vere-2020.pdf” title=”Nr. 177 prot. dt. 27.05.2020 Kalendari i Provimeve KSLP, Sezoni Vere 2020″]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.