Vazhdon normalisht procesi i leksioneve online

Details

Për shkak të situatës së vështirë të krijuar nga COVID-19, KUB për më shumë se 3 javë vazhdon procesin e mësimit online nëpërmjet platformave Google Classroom dhe Google Meeting

Të gjithë bashkë do t’ja dalim!

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.