Studentët pjesëmarrës në konferencën e UAMD-së

Details

Armila, Enisa dhe Igli përfaqësuan Kolegjin Universitar të Biznesit si bashkëpunetorë në Konferencën e X-të Kombëtare Studentore në UAMD me teme “Sfida për zhvillimin e qëndrueshëm të ekonomisë shqiptare dhe perspektivat për integrimin e saj në BE”. 
Duke falenderuar përfaqësuesit e UAMD-së për ftesën, shprehim mbështetjen e plotë për bashkëpunime të tjera në vijim me qëllimin tonë të përbashkët; edukimin  e të rinjve shqiptarë.
 Sukese studentëve pjesëmarrës dhe komplimenta për organizimin e shkelqyer!

 

64259718_10216425820211018_6895068607835799552_n64270487_10216425818650979_1395398740910538752_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.