Provim në lëndën “Mjekësia Ligjore”

Details

Sot studentët e vitit të III në Fakultetin e Drejtësisë, iu nënshtruan provimit në lëndën “Mjekësia Ligjore” me Prof. Dr. Bardhyl Çipi.
 
Prof. Çipi është autor i shumë librave në Mjekësinë Ligjore dhe një nga ikonat më të shquara të kësaj fushe, ndaj jemi të bindur që ka dhënë një kontribut të çmuar në edukimin e studentëve tanë.
 
Suksese!

DSC_0468DSC_0469

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.