Pjesmarrja e studentëve të APB në emisionin “Përballje”, TV SCAN

Details

Ditën e enjte, 12705444_1680690225519283_6168225250338359846_ndatë 4 shkurt, një grup përfaqësues studentor i Akademisë Profesionale të Biznesit morën pjesë si të ftuar në emisionin “Përballje” në televizionin kombëtar TV SCAN. Tema e diskutimit të emisionit ishte përqendruar mbi “Problematikën komplekse të energjetikës dhe industrisë në Shqipëri”, ku i ftuar kryesor ishte Ministri i Energjetikës dhe Industrisë z. Damian Gjiknuri dhe disa specialistë të fushës. Studentët e APB u bënë pjesë aktive e këtij debati të rëndësishëm duke interpeluar gjatë gjithë emisionit përmes pyetjesh dhe diskutimesh të rëndësishme me të ftuarit e panelit.

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.