Panairi “Work & Study”

Details

Në datat 30 Prill deri në 2 Maj në ambjentet e Muzeut Historik Kombëtar u zhvillua Panairin “Work & Study”.

📣 Si çdo vit, ky panair sjell me qindra mundësi punësimi dhe shpalos ofertën akademike të institucioneve arsimore shqiptare.
Dhe këtë herë KUB ishte prezent me stendën e tij, ku dhe pati mundësinë të informojë mbi ofertën akademike të gjithë maturantët prezent në këtë aktivitet.

 

puna-420190430_104622

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.