Mbrojtja e punimeve të diplomave të studentëve Master (FE)

Details

Pas mundit dhe sakrificës , studentët e programit Master në “Menaxhim Biznesi’ dhe “Kontabilitet Financë” në Fakultetin e Ekonomisë, sot kurorëzuan me sukses përpjekjen e tyre dy vjeçare.

Suksese në sfidat në vijim!

 

DSC_0244DSC_0326DSC_0340DSC_0347

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.