Mbledhja e përbashkët online midis Qeverisë Studentore (QS) dhe drejtuesëve të KUB

Details

Momente nga mbledhja e përbashkët online midis Qeverisë Studentore (QS) dhe drejtuesëve të KUB 🏢🌐
Tematika e takimit ishte e përqëndruar në procesin mësimor, ku studentët u njohën me vazhdimin e procesit mësimor online, procesin e provimeve, praktikat profesionale si dhe diplomimet për studentët që përfundojnë studimet këtë vit akademik.
Gjithashtu, përfaqësuesit e QS i njohën drejtuesit me eksperiencën e re që po kalojnë, atë të mësimit online, shqetësimet e tyre sesi do të mbyllet ky vit akademik, etj.

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.