Leksion i hapur “Impakti i Dixhitalizimit te Sistemit Arsimor ne Shqiperi”

Details

Sot në mjediset e Kolegjit Universitar të Biznesit u mbajt një leksion i hapur me temë “Impakti i Dixhitalizimit te Sistemit Arsimor ne Shqiperi”, me përfaqësues nga Rrjeti Akademik Shqiptar (RASH), ku të ftuar ishin:
Ing. Silvi Rusi – Head of Application Department
Z. Skender Minarolli – Senior System Analyst (Ministry of Education Projects)
Ing. Elisantila Gaci – Senior System Analyst (Universities Projects)
 
Gjatë këtij takimi u diskutua për rolin e RASH në dixhitalizimin e IAL-ve në Shqipëri.Situata e deritanishme të universiteteve shqiptare, përvojat dhe eksperiencat gjatë punes me universitetet dhe mundësite e përmiresimit të vazhdueshëm bazuar në bashkëpunimin mes paleve. Projektet konkrete të implemetuara dhe ato të planifikuara për t’u realizuar në të ardhmen me qellimin e vetëm përmirësimin e shërbimeve të ofruara nga universitetet për një arsim cilësor sipas modeleve më të mira bashkëkohore.
 
Duke falenderuar përfaqësuesit e RASH-it, studentët dhe profesorët, ju ftojmë të bëheni pjesë e eventeve të tjera të planifikuara gjatë këtij viti akademik në KUB.
 
#kub #kolegjiuniversitaribiznesit #leksionihapur #tirana
DSC_004050943258_2331705547073900_5798874301130080256_n
Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.