“KONKURSI “KËRKIMI IM FILLON KËTU”

Details

Ditën e Mërkurë, datë 29 Janar 2020 në mjediset e KUB u zhvillua ceremonia e shpalljes së fitueseve të Konkursit “Kërkimi im fillon këtu”.
Në këtë konkurs morën pjesë me punime studentë nga të tre fakultetet e KUB-it, por ata që spikatën dhe punimet e tyre u vlerësuan si më të mira ishin:

Në Fakultetin e Ekonomisë.
Juria e përbërë nga Prof. As. Dr. Ylber Bezo, Dr. Ariet Malaj dhe Dr. Enis Fita vlerësuan si:

Fitues të vendit të parë u shpallën dy grupe:

  • Denis Hajdari dhe Amarildo Bushi, viti II Informatikë Ekonomike
  • Isa Llanaj dhe Denis Nikolli, viti I Financë Kontabilitet dhe Informatikë Ekonomike

Fitues të vendit të dytë u shpallën:

  • Sergi Meçaj, viti II Informatikë Ekonomike

Fitues të vendit të tretë u shpallën:

  • Klevisa Hoxha, Andi Çabej, Anxhela Agolli, Olsian Bushi, viti III Administrim Biznesi

Ndërsa në Fakultetin e Drejtësisë & KSLP-së.
Juria e përbërë nga Prof. As. Dr. Simon Gega, Dr. Marko Bello dhe Dr. Marsid Gupi vlerësuan si:

Fitues të vendit të parë u shpallën:

  • Vera Dabërdini, Rediart Suli, viti III Drejtësi

Fitues të vendit të dytë u shpallën dy grupe:

  • Sara Kotobelli, viti II Master, FD
  • Mario Zaka, Viti II Asistent i Lartë Ligjor

Fitues të vendit të tretë u shpallën:

  • Adelajda Kola, Semela Muka, Xhoana Gjunga, viti II Drejtësi

Grupet fituese përveç certifikatës së vlerësimit, u mbështetën dhe financiarisht për punën e kryer dhe angazhimin dinjitoz.

Kolegji Universitar i Biznesit falenderon organizatorët dhe të gjithë pjesëmarrësit në këtë konkurs, si dhe inkurajon dhe mbështet çdo nisëm e cila në fokus ka studentin.

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.