Konferenca Ndërkombëtare në bashkëpunim me CIT

Details

Kolegji Universitar i Biznesit ne zhvillimin e punes Kerkimore-Shkencore dhe bashkepunimeve  me Partneret IAL-te vendase, 
 
Ju fton te merrni pjese ne aktivitetin e rradhes 
 
Konferenca Nderkombetare Shkencore me teme: “Shaping the Future: Digital Economy and Recent Technology Trends”, organizuar nga KU Canadian Institute of Technology dhe IAL-te partnere te tij ne vend dhe qe do te mbahet me date 23 Prill 2021 (online, ne platformen ZOOM).
 
Nje kontribut te rendesishem ka dhene edhe Kolegji Universitar i Biznesit ne kete bashkepunim. 
 
 
Per me shume informacion mund te klikoni ketu 
Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.