Konferenca II Kombëtare Studentore

Details

Ditën e hënë dt. 21 Maj 2018 në mjediset e Kolegjit Universitar të Biznesit u mbajt Konferenca II Kombëtare Studentore me temë “Hapja e negociatave me BE, sfidë dhe mundësi për të rinjtë shqiptarë”.
Kjo konferencë u realizua në kuadër të rekomandimit pozitiv që Shqipëria mori nga Komisioni Europian për hapjen e negociatave si dhe mundësitë dhe sfidat e reja që i presin të rinjtë shqiptarë në vazhdim.
Pjesë e konferencës përveç studentëve të KUB kishte dhe të ftuar të tjerë si dhe studentë nga universitetet e tjera publike dhe private.

Kolegji Universitar i Biznesit falënderon të gjithë studentët pjesëmarrës në konferencë si dhe Qeverinë Studentore për organizimin me sukses të Konferencës së II Kombëtare Studentore!

Suksese!

32808412_2132563833654740_9152599935118475264_n33107388_2132561666988290_3313906833273389056_n33207286_2132564050321385_7683258586268434432_n33227971_2132563190321471_3305025833042706432_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.