Konferenca e III-të Ndërkombëtare Studentore

Details

Kolegji Universitar i Biznesit në bashkëpunim me Universitetin “Nehemia”

Dhe institucione të tjera të Arsimit të Lartë organizojnë

“Konferencën e III-të Ndërkombëtare Studentore” me temë “Problematika, Sfida dhe Risi mbi Zhvillimin dhe Ruajtjen e Mirëqënies në Shqipëri”.

Tema e Konferencës parashikon të evidentojë problematika dhe sfida që po kalon vendi ynë, të jepen zgjidhjet dhe risitë nga këndvështrimi i studentëve.

 

[ngg src=”galleries” ids=”11″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.